joi, 31 decembrie 2009

LA MULTI ANI

A fost un an greu pentru toti cei care au facut politica la toate scarile. A fost un an greu dar in care s-au strans prietenii si s-au legat relatii umane ce cu siguranta nu se vor uita niciodata. Pe langa munca din campanie incununata nemeritat de nereusita alegerilor aceste lucruri cu siguranta raman, ramane cel mai bun lucru posibil, ramane o echipa TSD, chiar PSD mai unita ca niciodata, mai tanara ca niciodata si mai hotarata ca niciodata. Si raportat la tot felul de zvonuri, poate ca tocmai micile competitii din interior tin oamenii uniti si nu lasa sa apara la primul pas monotonia lipsei de activitate politica de dupa campanie. Asadar s-a dovedit ca desi PSD deocamdata a pierdut alegerile echipa a ramas unita, intreaga, ba poate chiar mai mare decat inainte. Felicitari si LA MULTI ANI celor ce s-au ocupat cu munca de secretariat, LA MULTI ANI Madalina si Roxana, LA MULTI ANI restu' fetelor, care nu au avut atat timp dar si-au dat silinta in tot acest an, La Multi Ani antrenorului si lipitorului nostru sef Sile, La multi ani responsabilului cu buna dispozitie. Lician(Bobi), si La Multi Ani noua tuturor celorlalti care am petrecut un an impreuna ca si cum am fi fost o mare familie; si spun familie pentru ca acum atat munca, cat si timpul petrecut impreuna ne-au unit mai mult decat puteam gandi la imceput.
Si cu siguranta ar mai trebui sa spunem un lucru, este absolut normal ca intre oamenii care stau mult impreuna sa apara contradictii, e absolut normal(vezi exp clasic Big Brother), suntem oameni si avem toate calitatile si defectele posibile; insa cel mai important e ca am fost si suntem uniti, SI TREBUIE SA FIM MANDRII DE ACEST LUCRU. La multi ani intregii noastre echipe, La mai mare in noul an si sa ne dea D-zeu fiecaruia dintre ai nostrii dar si din cei care vor citi aceste randuri multa sanatate, liniste in familii si toate bune in noul an 2010 care sa fie mai rodnic si mai frumos.

C A

2 comentarii:

Anonim spunea...

gata....s-a terminat cu site-ul asta....pe ardelean l-am mai vazut odata la tv....in rest....?e gata tsd negresti!

Anonim spunea...

se pare ca da....s-a cam terminat cu blogul asat...DE CE?
sa intelegem ca interesul joaca fesul?nu as vrea sa cred ca e asa,ar fi pacat sa tradati totul.si pt ca nu s-a facut nimic,de 8 martie,o floare sau ceva.....LA MULTI ANI tuturor femeilor din PSD,TSD si din tot OASUL!