luni, 17 august 2009





ZIUA ORASULUI NEGRESTI OAS 1




Ziua Orasului a fost o reusita pentru toti organizatorii. La sugestia noastra si cu sprijinul efectiv depus in organizare s-a desfasurat  concursul de Miss si o prezentare de moda a colegului si prietenului nostru Ionut din imaginea alaturata(care a si imbracat o parte din creatia sa). Ionut a prezentat niste haine apreciate de public, imbracate de asemenea pe niste manechine la fel de frumoase.
Cu toate ca bugetul a  fost doar un sfert din cel al anilor trecuti organizarea a fost la mare inaltime, cu mica rezerva a intarzierii intrarii lui "Smiley", care a cantat undeva bine trecut de ora 12. A fost obositor insa a fost frumos. 
Au fost multe discutii pana la organizarea efectiva a acestui eveniment datorate bugetului, motiv pentru care toata petrecerea a si durat o singura zi. Este important ca aceste evenimente sa se organizeze efectiv deoarece pe langa ca este un prilej ca oamenii sa se vada intre ei e si un moment de constientizare poate, a spiritului civic. Sigur, oamenii(mai ales din oras) se pot vedea intre ei oricand, insa vorbim de un eveniment cu rezonanta in toata depresiunea oasului, unde cei plecati in strainatate vin acasa doar in luna august a fiecarui an.
Deocamdata avem doar cele doua imagini cu Ionut prezentand moda si juriul dand note concurentelor la miss,  insa zilele urmatoare vom mai afisa pe blog si altele, poate si pe un cont de hi 5, deoarece aici nu incap prea multe. ASTEPTAM ORICUM COMENTRII SI IMPRESII.


C.A.

5 comentarii:

Anonim spunea...

DACA NU FACEA TSD-UL NU FACEA NUMENI, BRAVO VOUA, SI CU BANI PUTINI

dora spunea...

cam neclare pozele!

http://tsd-negresti-oas.hi5.com spunea...

da dora asa e, sunt neclare, in cateva zile vom avea si mai clare, mai clare si mai multe la rubrica fotografii cu noi

Anonim spunea...

mi se pare ca ,constantinovici asta e cam psd-ist....voi aveti noroc dar ptr el nu e bine...dac tot e in presa....ma ocup eu de asta...l-am vazut la tv si chiar am crezut ca e profesionist....dar vad ca e cu voi

Anonim spunea...

HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ne dai niste explicatii despre CIOCAN supranumit TAURUL
demisia