vineri, 7 august 2009

FELICITARI LUCIAN

Cel mai tanar membru al Consiliului Local Negresti Oas, probabil din toate timpurile trecute peste acest oras, este de azi colegul nostru Homorozan Lucian(24 de ani), vicepresedintele TSD Negresti. Lucian e un om de echipa deosebit, un caracter puternic construit intr-o familie de medici si consolidat prin munca sustinuta in viata sociala. Chiar daca este un om tanar s-a dovedit ca este in acelasi timp si deosebit de capabil. Ca tanar, Lucian pastreaza cate un pic din inocenta fiecarui baiat de pe strada sa si foarte mult din sensibilitatea parintilor medici; iar ca persoana sociala a reusit intr-un timp scurt, de cateva luni de zile, sa puna pe picioare o afacere, din care, poate contribuie la intretinerea intregii sale familii(nu mica de altfel), si cei ce-l cunoastem stim foarte bine acest lucru. 
Pe de o parte, credem ca era nevoie in Consiliul Local Negresti Oas, de un spirit luptator, tanar si de un om ce va creste in timp, iar pe de alta parte ne bucuram ca acest lucru a venit de la PSD, respectiv TSD, cu atat mai mult cu cat numirea lui Lucian reprezinta mai mult decat o dovada a responsabilitatii partidului fata de tineri dar si un sprijin si o colaboare efectiva.
Lucian, asadar noi, intreaga echipa TSD iti dorim sa ai succes si sa te tii tot asa ca pana acum; prietenos dar ferm, implicat dar dezinteresat personal, luptator dar delicat. SPOR LA TREABA IN NOUA FUNCTIE.

CIPRIAN ARDELEAN

Niciun comentariu: